NYHETER! Nu erbjuder vi premiumprodukter från WAREMA
Välkommen till FÖNSTER & SOLSKYDD

Solskydd Varberg

Vi har över 20 års erfarenhet och kompetens på allt inom solskydd i Varberg.

BOKA KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Vi erbjuder följande solskydd i Varberg

Vi älskar och behöver solen, kan nästan inte få nog av den. Men ibland behöver vi dock skydda oss ifrån den och även skydda vårt hem från gulnande trägolv, uttorkade möbler och fönsterlister.
Emilia SandströmEmilia Sandström
10:33 18 Jul 23
Väldigt nöjd med mina plisségardiner i nya lägenheten i Varberg!
nielsniels
08:27 14 Jul 23
Väldigt nöjd med mina markiser jag fått hjälp med att montera på mitt fritidshus i Varberg. Kanon jobb
Niklas ZintioNiklas Zintio
12:33 07 Jul 23
Hjälpte mig att sätta upp markiser på min sommarstuga i Varberg. Toppengrabbar som verkligen gör det där lilla extra! /NZ
Mattias BerglundMattias Berglund
12:29 07 Jul 23
Fick hjälp att installera riktigt snygga markiser till mina fönster på vårt hus i Varberg och är riktigt nöjd. Tack, Mattias
js_loader

När det gäller solskydd Varberg rekommenderar vi följande lösningar:

  • Gardiner och persienner – Tjocka och lite tyngre gardiner eller persienner kan med fördel användas för att blockera eller minska mängden solsken som tränger in i rummet och din bostad. Genom att stänga solstrålarna ute sänker du effektivt temperaturen inomhus på ett smart och effektivt sätt.

  • Utvändiga markiser – För att minska värme och mängden ljus som tränger in i rummet kan du installera markiser Varberg eller persienner på utsidan av ditt fönster. Dessa skydd skapar kugga och skydda fönstret från direkt solstrålning och bidrar till en behagliga inomhusklimat och sparar även på möbler, golv och andra saker som slits av solen UV-strålar.

    Som kund är det viktigt att notera att olika typer av solskydd Varberg kan vara mer eller mindre lämpliga beroende på dina behov, önskemål och vilken typ av bostad du har. Du kan överväga att kontakta en professionell leverantör inom fönsterskydd för att få bästa möjliga råd och hjälp att välja den bästa lösningen för just dina fönster utifrån dina behov..
Solskydd Varberg

Utvändigt solskydd i Varberg

Vi menar att en markis inte bara har till syfte att skugga din terrass eller uteplats.

Våra utomhusmarkiser är framtagna och designade för att ge ert hus en karaktär och personlig prägel samtidigt som våra produkter är slitstarka, pålitliga och konstruerade för att stå emot naturens krafter varje dag, året runt.

Invändigt solskydd

De flesta önskar ett ljust hem med stora fönster och därigenom mycket ljusinsläpp. Detta innebär även höga temperaturer dagar när solen ligger på. Med rätt typ av invändigt solskydd kan du själv välja om du vill ha in solen eller endast delar av ljuset eller om du helt önskar mörklägga inomhus.

Ett invändigt solskydd är dessutom inte bara ett skydd mot solen och insyn utan är också en snygg del av er inredning.

Välkända leverantörer

Vi jobbar endast med de ledande leverantörerna på marknaden såsom: