NYHETER! Nu erbjuder vi premiumprodukter från WAREMA

Vertikalmarkiser & Screenmarkiser

Stort utbud av vertikalmarkiser / screenmarksier

Vertikalmarkiser eller screenmarkiser som de även kallas är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut.

Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn, värme och ljus och då kan en vertikalmarkis vara den perfekta lösningen.

Väven är delvis transparent så man ser ut genom den på dagen men den hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en traditionell markis.

Här hos oss på Fönster & Solskydd hittar du ett stort och gediget utbud av olika typer av vertikal- och screenmarkiser i Kungsbacka och Varberg. Samtliga kommer från välkända varumärken med lång erfarenhet vilket borgar för lång livslängd och ett problemfritt användande av din screen- och vertikalmarkis.

Smart styrning av vertikalmarkiser

Med motoriserade vertikalmarkiser får du en smart och stilren lösning till din fastighet. Sensorer styr när vertikalmarkiserna ska vara ute eller inte vilket minskar värmeinstrålningen, skapar bra ljusförhållanden och bidrar till energibesparing. Väven går dessutom att anpassa för insynsskydd, samtidigt som du kan se ut.

Enyroom vertikalmarkiser

DS92Z

Enyroom DS92Z

Enyrooms helt egenutvecklade screen­markis har en tätslutande aluminium­kassett, och sido­skenor som löper ­parallellt med ­fasaden. Modellen DS92Z är utrustad med zipfunktion, som låser in markisens kanter i sidokanaler, och ger en mycket robust och vindtålig produkt.

DS127Z

Enyroom DS127Z

Enyrooms helt egenutvecklade screen­markis har en tätslutande aluminium­kassett, och sido­skenor som löper ­parallellt med ­fasaden. Modellen DS127Z är utrustad med zipfunktion, som låser in markisens kanter i sidokanaler, och ger en mycket robust och vindtålig produkt.