NYHETER! Nu erbjuder vi premiumprodukter från WAREMA

Fönstermarkiser

Stort utbud av fönstermarkiser

Här hos oss på Fönster & Solskydd hittar du ett stort och gediget utbud av olika typer av fönstermarkiser. Samtliga kommer från välkända varumärken med lång erfarenhet vilket borgar för lång livslängd och ett problemfritt användande av dina fönstermarkiser.

Med en fönstermarkis väljer du själv hur mycket ljus som ska släppas in i hemmet. I utfällt läge ser fönstermarkisen till att hindra solstrålarna från att bleka dina golv, möbler och väggar samtidigt som de skyddar mot värme och insyn.

En snygg fönstermarkis inte bara skyddar ditt hus från gassande solvärme, utan ger också dina fönster en snygg visuell inramning.

Vi på Fönster & Solskydd har många modeller, kombinationer av färger och utföranden att välja mellan så att du kan sätta en unik stil på husets fasad.

Här hos oss på Fönster & Solskydd hittar du ett stort och gediget utbud av olika typer av fönstermarkiser Varbergfönstermarkiser Kungsbacka och fönstermarkiser Göteborg

fönstermarkis haga

Fönstermarkis Haga

Fönstermarkiser​ Sofiero

Fönstermarkis Sofiero

fönstermarkis Läckö

Fönstermarkis Läckö

Fönstermarkis Riviera 200/200 Plus​

Fönstermarkis Riviera 200/200 Plus

Aluminiumkonstruktion med valsrör i stål

Fönstermarkis med aluminiumkassett som skyddar markisväven mot väder och vind.

Fallarmar med inbyggda justerbara fjäderpaket för bästa dukspänning.

Denna fönstermarkis passar bäst för mindre och medelstora fönster i villan, skolan, kontoret, mm.

Fönstermarkis Riviera 300

Fönstermarkis Riviera 300

Aluminiumkonstruktion med valsrör i stål

Fönstermarkis i aluminiumkassett som skyddar väven.

Passar alla typer av fönster till större kontorsfasader till burspråket i villan.

Flera fönstermarkiser kan seriekopplas rakt eller i vinkel och styras med endast en motor.

Fönstermarkis Riviera 300 Plus​

Fönstermarkis Riviera 300 Plus

Aluminiumkonstruktion med valsrör i stål

Kraftig fönstermarkis med aluminiumkassett avsedd för större fönsterpartier på kontorsfasaden, villan, mm.

Fönstermarkisen levereras med extra kraftiga fallarmar och tätslutande frontprofil.

Fönstermarkiser sparar energi åt dig

Ljuset och värmen vi tacksamt får från solen, går inte att reglera med en strömbrytare. Däremot kan vi med rätt solskydd anpassa energin genom att släppa in eller stänga ute värmen och ljuset. På sommaren är värmen uppenbar, men även mitt i vintern använder många arbetsplatser komfortkyla för att få en behaglig temperatur mot vintersolen. 

Trenden med riktigt stora fönster, stora glasentréer och men även fasader med glas gör att värmen ibland på sommaren kan bli olidlig. Privat har vi blivit allt mer miljömedvetna och vill spara energi och därmed pengar. Våra bostäder görs tätare, vilket gör att vi måste ventilera bort överflödig värme, som kräver ganska omfattande tekniska lösningar och som drar mycket energi och därmed blir dyrt

Enklare och billigare, är att installera markiser över fönstren som släpper igenom lagom med värme och ljus. Utvändiga solskydd tar bort upp till 80-95%* av värmeinstrålningen. Dessutom ligger de en bit från glaset som gör att luften kan cirkulera fritt.

Måttanpassade fönstermarkiser

Hos oss hittar du måttanpassade och svensktillverkade fönstermarkiser till såväl dina fönster men även till uteplatser och terrasser.

Vi säljer och marknadsför endast fönstermarkiser som är väl anpassade till vädret på västkusten – med starka konstruktioner, hållbara vävar och tuffa och tåliga lacker.

Motorstyrd fönstermarkis

Med en smart och förnuftig investering kan du enkelt och smidigt undvika onödigt slitage och tidigt åldrande på ditt hus och på samma gång spara energi. Vi erbjuder en rad olika smarta lösningar för att du ska slippa passa dina fönstermarkiser. En motordriven fönstermarkis tillsammans med automatisk sol- och vindsensor, underlättar och gör att du får ut maximalt av ditt solskydd.

fönstermarkiser

Vi finns även i:

Välkända leverantörer

Vi jobbar endast med de ledande leverantörerna på marknaden såsom: