NYHETER! Nu erbjuder vi premiumprodukter från WAREMA

Markiser Kungsbacka

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök

Markiser för alla behov i Kungsbacka

Med rätt markiser Kungsbacka kan du njuta av sommaren på dina villkor. Ta en frukost på terrassen, få en sval inomhustemperatur under varma sommardagar och njut av långa kvällar på uteplatsen. 

Vi på Fönster & Solskydd är experter på markiser och solavskärmning utomhus. Alla våra markiser är tillverkade i Sverige och håller högsta kvalitet. Alla produkter går självklart att köpa måttanpassade för att passa din uteplats och dina fönster oavsett storlek eller form. Här hos oss på Fönster & Solskydd hittar du ett stort och gediget utbud av olika typer av markiser i Kungsbacka

Spendera mer tid ute med ett bra solskydd

Spendera mer tid på din altan, terrass, uteplats eller balkong! Med ett solskydd är det enkelt att skapa svalka och skugga när solen ligger på, eller ge ett täckande skydd mot regnet. De hjälper även till att skapa en behaglig inomhustemperatur och skyddar husets karmar mot väder och vind. Våra solskydd för utomhusbruk innefattar terrassmarkiser, fönstermarkiser, balkongskydd och vindskydd.

Markiser Kungsbacka från välkända varumärken

Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter från kända varumärken och hjälper er med allt från skisser och leverans till montering och installation i Kungsbacka av er markis.
Vårt breda sortiment av in- och utvändiga produkter skräddarsys för en individuell lösning till såväl offentliga som privata miljöer.

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller är privatperson.

Det är viktigt att en markis Kungsbacka sitter väl förankrad till väggen och att eventuell motor är monterad fackmässigt. Dörrar och fönster under markisen behöver ha fritt spelrum. Konsolen som markisen sitter i ska också ha rätt lutning, så att markisen fälls ut med en svag lutning nedåt för bästa effekt och hållbarhet.

Anna KarlssonAnna Karlsson
11:31 10 Jul 23
Tack för ett proffsigt väl utfört jobb med att installera markiser på mitt semesterhus i Varberg. Blev ett riktigt lyft för hela huset.
Kjell SöderströmKjell Söderström
09:49 16 Oct 22
Reijo HeinoReijo Heino
10:15 27 Nov 19
Angelique NorlandAngelique Norland
17:53 24 Aug 18
Snabba, trevliga och bra service
js_loader
Skugga din uteplats med en terassmarkis. Vi erbjuder hållbara och moderna terrassmarkiser från olika leverantörer.

En fönstermarkis bländar effektivt av solen, ger ett svalare rum och låter dig samtidigt behålla utsikten.

Vertikalmarkiser smälter in i fasaden och med screenväv ger denna markis oss möjligheten att hålla kontakt med utsidan.

Låt en korgmarkis hjälpa till att förhöja fasaden på villan, eller lyfta fram entrén till butiken eller restaurangen.

Markis är en energibesparande produkt

Ljuset och värmen vi tacksamt får från solen, går inte att reglera med en strömbrytare. Däremot kan vi med rätt solskydd anpassa energin genom att släppa in eller stänga ute värmen och ljuset. På sommaren är värmen uppenbar, men även mitt i vintern använder många arbetsplatser komfortkyla för att få en behaglig temperatur mot vintersolen. 

Trenden med stora fönster, stora glasentréer och fasader med glas gör att värmen kan bli olidlig. Hemma har vi blivit miljömedvetna och vill spara energi. Våra bostäder görs tätare, vilket gör att vi måste ventilera bort överflödig värme, som kräver ganska omfattande tekniska lösningar. 

Enklare och billigare, är att installera markiser som släpper igenom lagom med värme och ljus. Utvändiga solskydd tar bort upp till 80-95%* av värmeinstrålningen. Dessutom ligger de en bit från glaset som gör att luften kan cirkulera fritt.

Markiser i Kungsbacka med omnejd

Vi erbjuder måttanpassade och svensktillverkade markiser och solskyddsgardiner till fönster och uteplatser i Kungsbacka och omnejd.

Samtliga markiser är perfekt anpassade till vädret på västkusten med starka konstruktioner, hållbara vävar och tuffa och tåliga lacker.

Känslan är nog så viktig

Färgen på väven har flera betydelser, bland annat för hur markisen tar sig ut på fasaden, men den påverkar även ljuset och vilken känsla det blir inomhus. Markiser skapar ett behagligt ljus att arbeta och vara i. Rätt produkt höjer utseendet på ditt hem, ut- och invändigt.

Montering & skräddarsydda lösningar

Vi hjälper dig genom hela processen, från lämpligt val av markis till leverans och montering. Vi säljer och monterar markiser till både små och stora kunder och kan leverera allt från lagerförda markiser i standardmått till helt skräddarsydda lösningar, helt anpassat efter just dina önskemål.

Frihet att välja fritt

Vi vill ha frihet att välja solskydd, allt från färg och storlek till vilken typ av skugga. Kanske dessutom vilket ljus i rummet, och inte att förglömma – sänka temperaturen någon grad. Med en väl utformad markis, har du möjlighet att bestämma just detta.

Motorstyrd markis med fjärrkontroll

Med en förnuftig investering kan du förebygga tidigt åldrande på ditt hem och kanske spara energi. Det finns olika lösningar för att du ska slippa passa dina markiser. Motordriven markis tillsammans med automatisk sol- och vindsensor som styrs via fjärrkontroll underlättar och gör att du får ut maximalt av solskyddet.

markiser kungsbacka
Installation av markiser Kungsbacka på nybyggd villa

Fördelar med att montera markiser på ditt hus

Att montera snygga markiser på ditt hus i Kungsbacka kan ha flera fördelar likt nedan:

1. Skydd mot solen

Markiser Kungsbacka skapar en behaglig skugga och skydda både dig och insidan av ditt hem mot direkt solljus, vilket kan vara extra önskvärt under sommarens lite varmare dagar.

2. Skydd mot solens farliga UV-strålning

Markiser kan många gånger hjälpa till att blockera solens farliga UV-strålar, vilket starkt bidrar till att minska risken för farlig hudcancer och andra hälsoproblem som kan drabba oss.

3. Ökad energieffektivitet:

Markiser hjälper till att avskärma solens strålar och på samma gång minska värmen som tränger in i ditt hus. På så sätt får du en längre temperatur i ditt hus och kan spara pengar på att använda din luftkonditionering mindre jämfört med om du saknar markiser på ditt hus.

4. Snyggt utseende

Våra markiser finns i en mängd olika stilar och färger vilket skapar förutsättningar för att du ska hitta en modell som passar såväl din smak som ditt hus stil och utseende.

5. Skyddar mot regn och nederbörd

Många av de markiser vi saluför och jobbar med är vattentäta och bidrar därmed till att skydda dig och dina vänner från regn om ni sitter på en er uteplats eller veranda för en trevlig middag.

6. Öka din familjs livskvalité utomhus

Ta vara på de härliga sommardagar som vi uppskattar så mycket efter en lång och seg vinter. Genom att du med hjälp av en eller flera markiser skapar skugga och skydd mot sol och regn kan en markis därför bidra till att du kan njuta och uppskatta livet utomhus lite extra mycket under sommarens allra varmaste dagar.

7. Öka ditt hus värde

Att montera snygga och funktionella markiser i Kungsbacka på ditt hus bidrar till att din fastighets värde ökar bidrar till ett mer lockande erbjudande den dagen du planerar att sälja din fastighet eller hus.

Vi finns även i:

Välkända leverantörer

Vi jobbar endast med de ledande leverantörerna på marknaden såsom: