NYHETER! Nu erbjuder vi premiumprodukter från WAREMA

Persienner Varberg

Stort utbud av Persienner Varberg

aluminiumpersienner

Här hos oss på Fönster & Solskydd i Varberg finner du ett brett och gediget utbud av olika typer av persienner, såväl i aluminium som av träd, av högsta kvalité – vilket borgar för lång livslängd och ett problemfritt användande av dina persienner under många år framöver.

Brännlackerad plåt samt i massiv lind

En persienn i ren aluminium ger ett stiligt och rent intryck.

Persienner Varberg håller solen utanför

Hos oss på Fönster & Solskydd hittar du kollektioner av persienner som passar era individuella krav och fönster. Självklart helt utan att kompromissa med varken stil och eller funktionalitet.

Persienner används i första hand till att hålla solen ute och värmen inne men de kan många gånger också vara en snygg inredningsdetalj för att sätta en personlig prägel på ditt hem.

Med våra snygga persienner Varberg kan du på ett enkelt och smidigt sätt reglera både önskad insyn men också enkelt ställa in önskart ljusflöde i din bostad eller ditt kontor.

Måttanpassade persienner Varberg

Vi erbjuder måttanpassade och svensktillverkade persienner till fönster i Varberg.

Känslan är nog så viktig

Färgen på persiennen kan ha stor betydelse, bland annat för hur den ser ut tillsammans med med övriga rummet, men den påverkar även ljuset och vilken känsla det blir inomhus. Persienner skapar ett behagligt ljus att arbeta och vistas i. Rätt persienn höjer utseendet på ditt hem, såväl ut- som invändigt.

Persienner Varberg

Vi finns även i:

Välkända leverantörer

Vi jobbar endast med de ledande leverantörerna på marknaden såsom: