NYHETER! Nu erbjuder vi premiumprodukter från WAREMA

Persienner Göteborg

Stort utbud av Persienner Göteborg

aluminiumpersienner

Här hos oss på Fönster & Solskydd hittar du ett stort och gediget utbud av olika typer av persienner i aluminium av högsta kvalité, vilket borgar för lång livslängd och ett problemfritt användande av dina aluminiumpersienner.

Brännlackerad plåt samt i massiv lind

En persienn i ren aluminium ger ett stiligt och rent intryck.

Persienner i Göteborg håller solen utanför

Hos oss på Fönster & Solskydd hittar du kollektioner av persienner som passar era individuella krav och fönster. Självklart helt utan att kompromissa med varken stil och eller funktionalitet.

Ppersienner används i första hand till att hålla solen ute och värmen inne men de kan många gånger också vara en snygg inredningsdetalj för att sätta en personlig prägel på ditt hem.

Med våra snygga persienner Göteborg kan du på ett enkelt och smidigt sätt reglera både önskad insyn men också enkelt ställa in önskart ljusflöde i din bostad eller ditt kontor.

Måttanpassade persienner Göteborg

Vi erbjuder måttanpassade och svensktillverkade persienner solskyddsgardiner till fönster och uteplatser i Göteborg – alltid till marknadens bästa kvalité och pris

Känslan på persiennen är nog så viktig

Färgen på dina persienner har flera betydelser, bland annat för hur den passar in mot rummet men också hur den ser ut tillsammans med fasaden, men den påverkar även ljuset och vilken känsla det blir inomhus. Persienner skapar nämligen ett riktigt behagligt och skönt ljus att arbeta i men också att leva i. Rätt persienn höjer utseendet och sätter en personlig och egen stil på ditt hem, såväl från utsidan som från insidan av rummet.

Persienner Göteborg

Vi finns även i:

Välkända leverantörer

Vi jobbar endast med de ledande leverantörerna på marknaden såsom: